Yozgat Valisi Polat'tan Öğretmenler Günü mesajı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Polat, mesajında, Türk toplumunun şekillenmesinde önemli değeri olan, geleceğin teminatı çocukları büyük bir sabır ve fedakarlıkla yetiştiren...

23 Kasım 2021 Salı 13:06
Yozgat Valisi Polat'tan Öğretmenler Günü mesajı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Polat, mesajında, Türk toplumunun şekillenmesinde önemli değeri olan, geleceğin teminatı çocukları büyük bir sabır ve fedakarlıkla yetiştiren öğretmenlerin, toplumun en saygıdeğer ve cefakar insanları olduğunu belirtti.

Eğitimin bir milletin dünya üzerindeki yerini de tayin eden stratejik bir değer olduğunu aktaran Polat, şunları kaydetti:

"Bu anlamda ülkemizin aydınlanmasında ve gelecekte daha eğitimli, bilgili ve bilinçli bireyler oluşturulmasında öğretmenlerimizin bilgisi ve eğitim anlayışı son derece önemlidir. Bu millet, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.