Yozgat’ta 2 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.Agahefendi Mahallesi'nde 13 Ağustos'ta eski damat ve kayınpederin ölümüyle...

15 Ağustos 2022 Pazartesi 14:17
Yozgat’ta 2 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Agahefendi Mahallesi'nde 13 Ağustos'ta eski damat ve kayınpederin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavga olayında gözaltına alınan , F.G. N.G. ve R.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

K.G. aralarında husumet bulunan eski damadı O.A. hakkında polis merkezine şikayette bulunmuştu.

Daha sonra Agahefendi Mahallesi'nde O.A. ile karşılaşan K.G. av tüfeği ile eski damadına ateş açmış, yaralanan O.A. da aracından aldığı tüfekle eski kayınpederi ve kayınvalidesi N.G'ye ateş ederek yaralamıştı.

Silah sesleri üzerine olay yerine gelen O.A'nın kardeşi . da bıçakla K.G'yi yaralamış, babası ve annesinin yaralandığını gören F.G. ise 'yı elinden bıçaklamıştı.

Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan K.G. ve O.A. müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.