Yozgat'ta 4 otomobilin karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta 4 otomobilin karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre Yiğit C. yönetimindeki 40 NB 190 plakalı otomobil, E-88 kara yolu Çalatlı köyü mevkisinde karşı şeride geçerek, önce R.B. idaresindeki...

06 Ağustos 2021 Cuma 00:49
Yozgat'ta 4 otomobilin karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta 4 otomobilin karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Yiğit C. yönetimindeki 40 NB 190 plakalı otomobil, E-88 kara yolu Çalatlı köyü mevkisinde karşı şeride geçerek, önce R.B. idaresindeki 40 BB 604 plakalı otomobile ardından sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen yabancı plakalı bir otomobil ile 66 DU 013 plakalı otomobille çarptı.

Kazada, Yiğit C. ile diğer otomobillerde bulunan 6 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Yozgat Şehir Hastanesi'ne ve Bozok Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yol, kaza nedeniyle yaklaşık bir saat ulaşıma kapandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.