Yozgat'ta Araplı beldesinin su sorunu çözülüyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Araplı beldesinde, Yaycılar Mahallesi'ne içme suyu temin etmek için başlatılan çalışmalarda sona gelindiği bildirildi. Araplı Belediye Başkanı Adem Ertuğrul, AA muhabirine, Yaycılar...

17 Ağustos 2021 Salı 13:11
Yozgat'ta Araplı beldesinin su sorunu çözülüyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Araplı beldesinde, Yaycılar Mahallesi'ne içme suyu temin etmek için başlatılan çalışmalarda sona gelindiği bildirildi.

Araplı Belediye Başkanı Adem Ertuğrul, AA muhabirine, Yaycılar Mahallesi'nin geçmiş yıllardan gelen içme suyu sıkıntısının, yaptıkları çalışmalar sonucu ortadan kalkacağını söyledi.

Daha önce de aynı mahalleye Hacı Pınarı mevkisinden 7 kilometrelik hat ile içme suyu getirildiğini vurgulayan Ertuğrul, "Bu mahallede yaşanan su sıkıntısını büyük ölçüde gidermiştik. Şimdi de Kerim Pınarı mevkisinde yaptığımız araştırmalarda yeni bir kaynak bulduk. Önümüzdeki günlerde yeni su kaynağını da hizmete sunarak, buradaki su sıkıntısını çözümlemiş olacağız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.