Yozgat'ta firari hükümlü sahte kimlikle çalışırken yakalandı

YOZGAT (AA) - Malatya'da aranan firari hükümlü, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bir iş yerinde sahte kimlikle çalışırken gözaltına alındı. Sarıkaya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu, ilçede faaliyet...

05 Ekim 2019 Cumartesi 12:37
Yozgat'ta firari hükümlü sahte kimlikle çalışırken yakalandı

YOZGAT (AA) - Malatya'da aranan firari hükümlü, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bir iş yerinde sahte kimlikle çalışırken gözaltına alındı.

Sarıkaya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu, ilçede faaliyet gösteren bir işletmede sahte kimlik beyan ederek çalışan M.K. (32) hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası olduğunu ve çeşitli suçlardan arandığını tespit etti.

İş yerinde gözaltına alınan M.K, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aranan hükümlü hakkında "silahlı yağma" suçundan kesinleşmiş 15 yıl hapis cezasının ve 7 ayrı suçtan aramasının bulunduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
YozgatSarıkayaKaçak Kişi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.