Yozgat'ta jandarma köy okullarındaki öğrencilere trafik eğitimi verdi

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, bir belde ve 7 köy okulunu ziyaret ederek, öğrencilere trafik güvenli konusunda bilgi verdi. Ziyaretlerde, öğrencilere servis araçlarında güvenli yolculuk, emniyet kemeri kullanma,...

11 Mart 2021 Perşembe 16:23
Yozgat'ta jandarma köy okullarındaki öğrencilere  trafik eğitimi verdi

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, bir belde ve 7 köy okulunu ziyaret ederek, öğrencilere trafik güvenli konusunda bilgi verdi.

Ziyaretlerde, öğrencilere servis araçlarında güvenli yolculuk, emniyet kemeri kullanma, yoldan karşıya geçme ve yaya geçitlerini kullanma konularında eğitim veren jandarma, bilgilendirme broşürü dağıttı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında öğrencilere maske, mesafe ve temizlik kurallarını anlatan jandarma, hem kendi sağlıkları hem de çevrelerindeki insanların sağlığı için kurallara uymalarını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.