Yozgat'ta jandarma Topçu Göleti çevresinde temizlik çalışması yaptı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, "Çevre Haftası" kapsamında, "Temiz toplum, temiz çevre" sloganıyla Topçu Göleti'nde dip ve çevre temizliği yapıldı.Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları...

02 Haziran 2022 Perşembe 16:57
Yozgat'ta jandarma Topçu Göleti çevresinde temizlik çalışması yaptı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, "Çevre Haftası" kapsamında, "Temiz toplum, temiz çevre" sloganıyla Topçu Göleti'nde dip ve çevre temizliği yapıldı.

Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi koordinesinde, Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde görevli su ürünleri mühendisi Seyfali Ağtepe, Topçu Göleti'ne dalarak dip temizliği yaptı, jandarma personeli de gölet çevresindeki çöpleri topladı.

Ekipler, botla gölet çevresinde kaçak avcılık denetimi de yaptı.

Topçu köyü muhtarı Zeki Açıkgöz, gazetecilere, gölet çevresinde piknik yapan vatandaşların çöplerini burada bıraktıklarını söyledi.

Piknik yapan vatandaşlardan çevreye daha duyarlı olmalarını isteyen Açıkgöz, temizlik yapan jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Temizlik çalışmalarına AFAD ekipleri de destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.