Yozgat'ta jandarma, uygulama noktasında sürücüleri çiçekle karşıladı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 182. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, kontrol noktalarında durdurulan sürücülere karanfil verildi.Muslubelen kontrol noktasında durdurulan...

14 Haziran 2021 Pazartesi 17:49
Yozgat'ta jandarma, uygulama noktasında sürücüleri çiçekle karşıladı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 182. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, kontrol noktalarında durdurulan sürücülere karanfil verildi.

Muslubelen kontrol noktasında durdurulan sürücülerin, ehliyet ve kimlikleri kontrol edildi, kadın jandarma personeli tarafından araçlarda bulunanlara çikolata ve kolonya ikram edildi, karanfil verildi.

Jandarma personeli, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle maske, mesafe tedbirlerine riayet etmelerini istedi.

Sürücülerden Osman Ararat, "Bizim için güzel bir anı oldu, jandarmamıza nice 182 yıllar diliyoruz. Jandarma teşkilatı, Türkiye'nin her tarafında fedakarca görev yapıyor, hepsine başarılar diliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.