Yozgat'ta LGS kapsamındaki merkezi sınav başladı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın birinci oturumu başladı.LGS'ye girecek öğrenciler, velileriyle sabah 08.30'den...

05 Haziran 2022 Pazar 10:13
Yozgat'ta LGS kapsamındaki merkezi sınav başladı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın birinci oturumu başladı.

LGS'ye girecek öğrenciler, velileriyle sabah 08.30'den itibaren sınava girecekleri okulların önünde toplanmaya başladı.

Sınava girecek öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlenirken, veliler çocuklarına sarılıp, öperek sınıflara gönderdi.

Velilerden Hakan Durak, AA muhabirine, "İnşallah emeklerinin karşılığını alır. Derslerine iyi çalıştı. Bütün öğrencilere başarılar diliyorum." dedi.

Sınava giren öğrencilerden Yakup Eren Koç da LGS'ye iyi hazırlandığını ve Yozgat Şehitler Fen Lisesi'ne girmeyi hedeflediğini söyledi.

Elif Yaren Çatalyürek ise "Derslerime çok çalıştım, bir yıl boyunca her şeyi bıraktım sadece ders çalıştım." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.