Yozgat'ta polis adaylarına emniyetten destek

YOZGAT (AA) - Yozgat Emniyet Müdürlüğü, il genelinde başlattığı uygulamayla polislik sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik bilgilendirme toplantıları yapıyor. Spor salonlarında fizik kondisyon olarak polislik sınavına hazırlanan gençlerle...

18 Şubat 2021 Perşembe 11:36
Yozgat'ta polis adaylarına emniyetten destek

YOZGAT (AA) - Yozgat Emniyet Müdürlüğü, il genelinde başlattığı uygulamayla polislik sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik bilgilendirme toplantıları yapıyor.

Spor salonlarında fizik kondisyon olarak polislik sınavına hazırlanan gençlerle bir araya gelen şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürleri, polis adaylarına tavsiyelerde bulunuyor.

Sorgun Şehit Oğuzhan Kula Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gençlerle bir araya gelen İlçe Emniyet Müdür Tamer Azem Arslan, "İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ün talimatları doğrultusunda, polislik sınavına hazırlanan gençlerimizle bir araya geliyoruz. Polis adaylarımıza sınava en iyi şekilde nasıl hazırlanacakları, mülakat ve spor aşamalarında nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatarak, sınav stresi ve kaygı düzeylerini minimum seviyeye indirerek, sınavda en iyi performansı göstermelerini istiyoruz." dedi.

Uygulamadan memnun kaldıklarını aktaran adaylar, Arslan ve İl Emniyet Müdürü Esertürk'e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.