Yozgat'ta uyuşturucu operasyonu

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürüttüğü...

09 Temmuz 2018 Pazartesi 17:25
Yozgat'ta uyuşturucu operasyonu

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında şüpheli olarak belirlenen B.K'nin (33) evine operasyon düzenledi.

Şüphelinen evinde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ile 6,77 gram Hint keneviri tohumu, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 12 bin 45 lira para, ruhsatsız av tüfeği ve bu silaha ait 27 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan B.K, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.