Yozgat'ta YKS yapıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapıldı.Sabah sınava girecekleri okulların önünde toplanan adaylar, kontrollerin ardından salonlara alındı. Bazı adaylar sınava saniyeler kala yetişirken, iki aday ise geç...

18 Haziran 2022 Cumartesi 11:56
Yozgat'ta YKS yapıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapıldı.

Sabah sınava girecekleri okulların önünde toplanan adaylar, kontrollerin ardından salonlara alındı. Bazı adaylar sınava saniyeler kala yetişirken, iki aday ise geç kaldığı için salona alınmadı.

Kızı Zeynep'i sınava getiren Yozgat Valisi Ziya Polat, sınav salonu önünde bekleyen velilerle sohbet etti.

Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, sınava girecek tüm öğrencilere başarı diledi.

Adayların bir sene boyunca çalışarak emek verdiğini ifade eden Polat, "İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar. Burada hem bir baba hem de Yozgat Valisi olarak bulunuyorum. Tüm çocuklarımız sınavda başarılı olurlar ve kalplerinden geçenler olur, onların hakkında hayırlısını diliyorum. Yozgat genelinde tüm tedbirlerimizi aldık. Trafik ekiplerimiz görevlerinin başında, nüfus müdürlüklerimiz görevlerinin başında, herhangi bir sıkıntımız yok. İnşallah çocuklarımız da sıkıntısız bir şekilde sınavlarını bitirir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.