Yüksel din görevlileriyle bir araya geldi

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Yüksel, din görevlilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.Din görevlilerinin...

21 Aralık 2018 Cuma 17:05
Yüksel din görevlileriyle bir araya geldi

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Yüksel, din görevlilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Din görevlilerinin kutsal bir görevi icra ettiklerine dikkat çeken Başkan Yüksel, "İmamlık mesleği kutsal bir meslektir. Çünkü imam önder, lider demektir. Sizlerle sohbet edip, sizlerin düşüncelerine ortak olmak amacıyla böyle bir program düzenledik." dedi.

Programa, İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya, Belediye Başkanı Yüksel, AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ve Kadın Kolları Başkanı Sema Gönül Çevik de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.