Yunak Meslek Yüksekokulunda iftar programı düzenlendi

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu tarafından iftar programı düzenlendi.Yunak Meslek Yüksek Okulu Etkinlik Salonunda düzenlenen programda, okulda görev yapan idari ve akademik personel ile aileleri ve ilçe protokolü iftar...

20 Nisan 2022 Çarşamba 10:41
Yunak Meslek Yüksekokulunda iftar programı düzenlendi

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu tarafından iftar programı düzenlendi.

Yunak Meslek Yüksek Okulu Etkinlik Salonunda düzenlenen programda, okulda görev yapan idari ve akademik personel ile aileleri ve ilçe protokolü iftar programında bir araya geldi.

İlçe Müftüsü Sadık Aydoğan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti yaptığı programda, Okul Müdürü Kadir Öztaş, Yunak Meslek Yüksekokulu'nun çok büyük bir aile olduğunu ve ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirilen bu programın personelin birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendireceğine inandıklarını söyledi.

Programa Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Yunak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Coşkun ve diğer davetliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.