Zara Ziraat Odası Başkanı Şimşek'in köy ziyaretleri devam ediyor

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, köy gezileri kapsamında Tuzlagözü köyünde çiftçilerle bir araya geldi.Köy konağı bahçesinde Tuzlagözü ve Yayıközü köyleri, çevre köyler ve mezralardan çiftçilerin katılımı...

15 Mart 2021 Pazartesi 13:10
Zara Ziraat Odası Başkanı Şimşek'in köy ziyaretleri devam ediyor

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, köy gezileri kapsamında Tuzlagözü köyünde çiftçilerle bir araya geldi.

Köy konağı bahçesinde Tuzlagözü ve Yayıközü köyleri, çevre köyler ve mezralardan çiftçilerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda bölge çiftçilerinin durumu değerlendirildi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Kovid-19 salgını sürecinde çiftçilerimiz canla başla tarlalarında çalıştılar, üretmeye devam ettiler. Çiftçimize minnettarız. Çiftçilerimizin üzerinde durduğu oda faaliyetlerimizden Çiftçi Kayıt Sistemi kaydında yer almayan, kayıt dışı arazilerin desteklemelerden faydalanması amacıyla başlattığımız duyurular büyük ilgi görmektedir. Toplantımızda çiftçilerimize desteklemeler ve kayıt dışı araziler ile ilgili bilgilendirme yaptık. Sürü Yönetimi Elemanı Kurslarımızın dördüncüsünü de burada açacağımızın müjdesini verdik. Tuzlagözü köyü muhtarımız Kudret Şimşek ve çiftçilerimize teşekkür ederim."

Anahtar Kelimeler:
Zara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.