Zara'da diyaliz hastaları moral buldu

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde diyaliz hastaları için moral programı düzenlendi.Zara Devlet Hastanesinde diyaliz tedavisi gören hastalar, başhekimlikçe hastane yemekhanesinde düzenlenen programla moral buldu. İlçedeki mahalli sanatçıların katılımıyla...

13 Ağustos 2018 Pazartesi 14:44
Zara'da diyaliz hastaları moral buldu

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde diyaliz hastaları için moral programı düzenlendi.

Zara Devlet Hastanesinde diyaliz tedavisi gören hastalar, başhekimlikçe hastane yemekhanesinde düzenlenen programla moral buldu.

İlçedeki mahalli sanatçıların katılımıyla düzenlenen programda, hastaneye bağlı diyaliz merkezinde tedavi gören yaklaşık 65 hasta ile yakını gönüllerince eğlendi.

Diyaliz hastalarının da zaman zaman sanatçılara eşlik ettiği programda yemek ikramında bulunuldu.

Programda, Sivas Numune Hastanesi personeli diyetisyen hekim Ali Kemal Çiftçi, diyaliz hastalarının yemek seçimlerinde ve uygulanan diyet programları hakkında bilgi verdi.

Başhekim Rüşan Sümbüloğlu da yaptığı konuşmada, amaçlarının sağlık çalışanları, hastalar ve yakınlarının kaynaştırmak olduğunu söyledi.

Hastanede sunulan hizmet standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını dile getiren Sümbüloğlu, "Amacımız hastalarımızın yaşam kalitesini bulunduğu her yerde daha da çok arttırmak, hastalarımızın gözlerindeki yaşam pırıltılarını çoğaltmak, dertlerine derman olmak, yaşam koşullarındaki zorluklara onlarla birlikte göğüs germek." diye konuştu.

Etkinlikte, diyaliz merkezinde tedavi gören hastaların görüntülerinden oluşan sinevizyon gösterimi de yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.