Zara'da esnaflara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde yeni açıklanan ekonomik paket ve istihdam destekli faizsiz kredi programı hakkında esnaflara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, KOSGEB Sivas İl Müdürlüğü...

13 Ocak 2022 Perşembe 12:44
Zara'da esnaflara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde yeni açıklanan ekonomik paket ve istihdam destekli faizsiz kredi programı hakkında esnaflara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, KOSGEB Sivas İl Müdürlüğü ile İŞ-KUR Sivas İl Müdürlüğü birlikteliğinde Mehmet Habib Soluk Öğretmenevi konferans salonundaki toplantıda konuşan Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur, "Salgın döneminde toplantılarımıza ara vermek zorunda kaldığımızdan uzunca bir süre esnaflarımızı ziyaret ederek bilgilendirmelerimizi yaptık. Yeni açıklanan ekonomik paket ve faizsiz kredi programı ile istihdam artırıcı bir çalışma gerçekleştirilmek istenmektedir. Şartları tutan her esnafımızın bu imkanı değerlendirmesini isterim." dedi.

Konuşmanın ardından KOSGEB Sivas İl Müdürlüğü Kobi Uzmanı Yılmaz Mert, mikro ve küçük işletmelerin faydalanacağı program hakkında bilgi vererek başvuru aşamalarını açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
ZaraİŞKURKOSGEB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.