Zeytin Dalı Harekatı

- Harekatta yaralanan ve hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın acı haberi memleketi Nevşehir'e ulaştı - Şehit Kaya, 10 gün önce baba olmuştu

06 Şubat 2018 Salı 10:24
Zeytin Dalı Harekatı

NEVŞEHİR (AA) - Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın şehadet haberi, Nevşehir'deki yakınlarına verildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda, PYD-YPG/PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olduğu belirtilen Kaya'nın acı haberi, Gülşehir ilçesindeki ailesine ve yakınlarına ulaştı.

Şehidin Fatih Mahallesi'ndeki babaevine ve sokağa, Türk bayrakları asıldı. Komşuları ve yakınları eve gelerek acılı aileye taziyede bulundu.

Şehidin 1 yıllık evli olduğu, eşi Rabia Kaya'nın 10 gün önce kız bebek dünyaya getirdiği öğrenildi.

Şehidin cenazesi, askeri uçakla Kapadokya Havalimanı'na getirildi. Şehit Kaya'yı, ailesi ve yakınları, Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yüksel Yiğit karşıladı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın cenazesinin, ikindi vakti düzenlenecek cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanması planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.