Zeytin Dalı Harekatı

- BBP Genel Başkanı Destici: - "Dünya alem şunu bilsin ki ne yaparlarsa yapsınlar, hangi planı kurup, hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar, PKK/YPG değil hangi katil sürülerini üzerimize salarlarsa salsınlar, devletimizi yıkamayacak, vatanımızı ve milletimizi bölemeyecekler"

11 Şubat 2018 Pazar 14:46
Zeytin Dalı Harekatı

ESKİŞEHİR (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dünya alem şunu bilsin ki, ne yaparlarsa yapsınlar, hangi planı kurup, hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar, PKK/YPG değil hangi katil sürülerini üzerimize salarlarsa salsınlar, devletimizi yıkamayacak, vatanımızı ve milletimizi bölemeyecekler." dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege'nin Eskişehir'de düzenlenen cenaze törenine katılan Destici, gazetecilere yaptığı açıklamada, 11 şehide Allah'tan rahmet diledi.

Destici, şehitlerin başta aileleri olmak üzere Türk milletine başsağlığı temennisinde bulunarak, "Bu aziz vatanın, bu kutsal devletin milletperverleri, vatanseverleri, milli ve yerli unsurları, onları asla unutmayacak, kalplerinin en müstesna köşesinde taşıyacak, geride bıraktıkları emanetlerine gözleri gibi bakacaklardır. Yine canlarını kurban ettikleri bu vatanı ve milletini böldürmeyecektir. Yaralı gazilerimize, Rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum." diye konuştu.

"Zeytin Dalı Harekatı, Fırat Kalkanı, İdlib operasyonları ve diğer bölgelerde terörün ve teröristlerin her türlüsüne karşı mücadele eden güvenlik güçleri, kahraman ordumuzun Allah yar ve yardımcısı olsun, muzaffer eylesin." ifadesini kullanan Destici, şunları kaydetti:

"Dünya alem şunu bilsin ki, ne yaparlarsa yapsınlar, hangi planı kurup, hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar, PKK/YPG değil hangi katil sürülerini üzerimize salarlarsa salsınlar devletimizi yıkamayacak, vatanımızı ve milletimizi bölemeyecekler. Kahrolsun emperyalizm, kahrolsun siyonizm, kahrolsun onların uşağı, maşası terör örgütleri. Yaşasın Kürt’ü, Türkmen’i, Zaza’sı, Çerkez’i, Alevi’si, Sünni’siyle Müslüman Türk milleti, onun devleti ve kahraman gazi ordusu."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.