8 Temmuz Altın Fiyatları

Altın fiyatları son dakika! Gram, çeyrek altın yükselecek mi? 8 Temmuz canlı altın fiyatları ne kadar?.

08 Temmuz 2020 Çarşamba 09:44
8 Temmuz Altın Fiyatları

Son dakika... Altın fiyatlarında yükseliş sürecek mi? Çin'den dünyaya yayılan koronavirüs salgını sonrası rekor üstüne rekor kırmıştı. İstanbul Kapalıçarşı'da, dünkü kapanışta çeyrek altın 643 lira, Cumhuriyet altını 2.631,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise yüzde 0,51 yükselişle 396,20 liradan işlem görmüştü. Uzmanlar altın ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki, altın yükselecek mi? 8 Temmuz gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte canlı rakamlar...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

İşte :

Altının gram fiyatı 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü 395,91 TL seviyelerinde yer alırken aynı dakikalarda ons altının fiyatı bin 794 dolar üzerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altının alış fiyatı 640 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 649 TL’de yer alıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Özellikle yüksek miktarda alım yapanların tercihi olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 562 TL’den alınıp 2 bin 584 TL’den satışa sunuluyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün tam altın 2 bin 562 TL’den alınırken satış fiyatı ise 2 bin 594 TL’de bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.