“Afrin’de Şehit Olmayı Şeref Biliriz”

Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan, "Afrin’de mücadelenin sonuna kadar yanındayız ve destekçisiyiz her yerde ifade ettiğimiz gibi de ihtiyaç halinde bu mücadelenin en ön safında şehit olmayı şeref biliriz!" dedi.

01 Şubat 2018 Perşembe 14:44
“Afrin’de Şehit Olmayı Şeref Biliriz”

Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan ankaradanhaber.com’a gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Aslan,  "Başta ZeytinDalı Harekatındaki şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet,tüm gazilerimize acil şifalar diliyoruz.
Türk milletinin tarih sahnesinde büyük bir şan ve şerefe sahip olması tesadüfi bir olay değildir." ifadelerini kullandı.
Aslan, sözlerine şöyle devam etti: " ZeytinDalı Harekatı sadece bir sınır temizliği olarak görülmemelidir. ZeytinDalı Harekatı sınırlarını Ortadoğu'dan başlatma küstahlığını gösteren ABD'ye de ,Rejimi ayakta tutmak suretiyle Ortadoğu'yu kontrol altında bulundurmak isteyen Rusya'ya da, arz-ı mev'ud hayaliyle Ortadoğu'da ki kan ve gözyaşının dinmesine müsaade etmeyen İsrail'e de bir cevap niteliğindedir. Yani bu harekat tüm mazlumluğu ve mahzunluğuyla sömürülen Ortadoğu milletlerine bir umut ışığı olmanın yanında küresel emperyalizme karşıda bir tokat hüviyetindedir!


Aslan, “Bizler bu harekatın terörün tüm unsurlarıyla oradan temizlenene kadar aynı kararlılıkla sürdürülmesini ve sınır güvenliğimizi tehdit eden hiç bir yapıya müsade edilmemesinin gerekliliğini savunuyoruz” dedi.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Aslan, “Ordumuz kayıp vermeden zafere ulaşacaktır. Alperen ocakları olarak fiili olarak orda bulunmamız gerekiyorsa şeref duyarız. İhtiyaç halinde bu mücadelenin en ön safında şehit olmayı şeref biliriz!" dedi.

Kudüs konusunda da gündemin soğutulduğuna dikkat çeken Aslan, “Kudüs kanayan yaramız. Hayalleri olan bir İsrail var. Camia olarak biz Kudüs konusunu elimizden geldiği kadar gündemde tutmaya çalışıyoruz. Gündem çabuk soğuyor. Kudüs sadece Türkiye’nin kırmızı çizgisi olmaması lazım tüm İslam aleminin kırmızı çizgisi olmak zorunda olduğunu düşünüyoruz. Kudüs İslam’ın, Müslümanların eline geçene kadar tamamen mücadelenin sürmesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Aslan Kudüs konusunda da ortak bir platform hazırlanması noktasında projeler hazırladıklarını bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
OcakAlperenMurat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.