AK GENÇLİK ANKARA’DAN EMNİYET GÜÇLERİNE MORAL ZİYARETİ

Vatanın güvenliği ve esenliği için her zaman görev başında olan Emniyet Güçleri'ni Ankaralı kardeşleri yalnız bırakmadı. Bayram öncesi iftardan sonra Başkent Ankara'nın girişlerinde polis noktalarına ziyaret gerçekleştiren AK Parti Ankara Gençlik Kolları üyeleri Emniyet Güçlerine tatlı ikram etti, bayramlarını kutladı.

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:59
AK GENÇLİK ANKARA’DAN EMNİYET GÜÇLERİNE MORAL ZİYARETİ

Koronavirüs sebebi ile Türkiye’nin bir çok şehrinde ve Ankara'nın tüm giriş-çıkışlarında polis noktaları kurulmuştu. Bugün, Ankara'nın 5 giriş kapısına, eş zamanlı olarak AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları mensupları tarafından ziyaret yapıldı. İftar sonrası, tatlı ile ziyarete giden gençler Emniyet Güçleri ile sohbet etti, bayramlarını kutladı.

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız, koronavirüs salgını sürecinde gerek vefa sosyal destek gruplarında aldıkları görevlerle, gerek durmadan şehirlerimizin asayişini sağlayan Güvenlik Güçlerimize teşekkür etti.

Yıldız, "Kahraman Güvenlik Güçlerimiz, gece gündüz demeden halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakarca görev yapıyor. Bizim de görevimiz kahraman emniyet teşkilatımızın yanında olduğumuzu göstermek, onlara destek olmaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.