AK PARTİ Çankaya İlçe Gençlik Kollarından "Her Kitap Bir Pencere" Projesine Destek.

Marka Gençlik olarak da bilinen Ak Parti Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Ak Parti Kayseri İlçesi Develi İlçe Gençlik Kolları’nın başlattığı “Her Kitap Bir Pencere” projesine kitap bağışında bulunarak destekte bulundu.

24 Ağustos 2020 Pazartesi 11:40
AK PARTİ Çankaya İlçe Gençlik Kollarından "Her Kitap Bir Pencere" Projesine Destek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Arşınkol : “Develi Gençlik Kolları Başkanımız Raşit Kılıçaslan ile birlikte Kayseri/Develi Belediyesi Başkan Vekilimiz Tufan Nayman’a ziyarette bulunduk.” İlçe Başkanı ARŞINKOL: “Hem Develi ilçemize hem de Kayseri ilimize yapılan hizmetler hakkında konuştuk. Allah başarılarını daim eylesin. “ dedi. Kitapların olduğu yerde silahlar susar . bilge bir gençlik yetişmesi adına Marka Gençlik her zaman hazır olduğunu hissettirdi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.