AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT KÖSE :”ANKARA’DA SU VURGUNU MU VAR ?

Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Murat Köse bugün bir basın toplantısı düzenledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bir senede bir park bile yapmadığını belirterek bir yıl boşa geçmiştir. Bu yıl “faaliyetsizlik” yılı olmuştur. Ankara’da geçen yıl bir ağaç bile dikilmemiştir dedi.

06 Temmuz 2020 Pazartesi 14:04
AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT KÖSE :”ANKARA’DA SU VURGUNU MU VAR ?

Son günlerde 6 milyon Ankaralının su faturalarından canının yandığını belirten köse Ocakta 5 TL Şubatta 5 TL Nisanda 5 TL Haziran  ayında 265 tl su faturası gelmiş. Bu zülümdür. Su faturaları yüksek gelenler bize başvursun. Bu zulmü durduracağız dedi.
3500 yandaş işçi aldılar…
Köse ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 3500 kişi işe aldığını belirterek sayın Başkan bu kadar işçinin maliyeti 400 milyon tl. İkide bir para yok diyorsunuz. Borç vermiyorsunuz diye meclisi suçluyorsunuz. Neden paranız yok. 3500 kişiyi işe aldınız. Neden partizanlık yaptınız.  Ayrıca ikide bir işçi maaşlarını ödeyemiyorum diyorsunuz. Madem ödeyemeyecektiniz neden işçi aldınız dedi.
Kaynak Çok dedi sürekli borç istedi
Mansur Yavaş’ın seçim öncesinde Ankara’nın kaynakları çok, borç almayacağım. Ankara’yı öz kaynakla yöneteceğim dediniz. Bugün ise belediye meclisi borç vermiyor diye ağlıyorsunuz. Hani Ankara’nın kaynakları boldu. Hani para sorunu yoktu. Sonrada çıkıp Ankaralı ’ya beni çalıştırmıyor diyorsunuz. Yalan söylemeyi bırakın Sayın Yavaş. Diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.