AK Parti Seçim Startını Verdi!

Ak Parti Ankara İl Başkanlığının Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Necmenttin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Ak parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan, Murat Alparslan ve Ahmet Gündoğdu katıldır. Toplantıda Ankara İlçe Belediye Başkanları da hazır bulundu. Toplantının gündeminde 2019 seçimleri vardı.

06 Ocak 2018 Cumartesi 13:29
AK Parti Seçim Startını Verdi!

Ak Part Ankara İl Başkanlığının Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Necmenttin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.  KONTV ve Ankaradanhaber.com’ a açıklamalarda bulunan Ak Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, Danışma Meclisi Toplantısı ile seçim startının verildiğini söyledi.

Ankaradanhaber.com’a açıklamada bulunan Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan “Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle toplantılar yapan parti bulunmuyor bizim başarımız bu toplantılarla taçlanıyor” dedi.

Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu da halkla birebir temas etmenin önemine vurgu yaptı.

Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ise Ak Parti’nin başarısının tesadüf olmadığını söyledi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül bu toplantılar birlik beraberliğimizi sağlıyor dedi. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ise Teşkilatlarımızın kaynaşması sağlanıyor bu toplantılarla ifadesini kullandı.

Elmadağ Belediye Başkanı Gaz Şahin de Danışma Kurulu Toplantılarında alınan kararlar halka icraat larak yanısıyor dedi.  Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ise Ak Parti’nin gücü teşkilatlarından geliyor dedi.

Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz'de Danışma Kurulu toplantılarıyla teşkilatlar arasındaki diyaloğun sağlamlaştırıldığına dikkat çekti.

Son Güncelleme: 06.01.2018 13:39
Anahtar Kelimeler:
Ak Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.