Akça Canlı Yayında Açıklamalarda Bulundu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi Murat Akça, Millet Haber TV’de Milletin Gündemi programının konuğu oldu. Program Çankaya ve Ankara Büyükşehİr Belediyelerine dair önemli açıklamalarda bulunan Akça Mansur Yavaş’ın sosyal medya algısı yaptığını söyledi.

23 Ocak 2023 Pazartesi 17:21
Akça Canlı Yayında Açıklamalarda Bulundu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi Murat Akça Çankaya’da çöplerin toplanmadığını ve sokak hayvanları konusunda da büyük sıkıntıların olduğunu söyledi. Akça Çankaya’da köpek oteli yapılmasını önerdiklerini ama sadece AK Parti grubu önerdiği için bu projenin reddedildiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mansur Yavaş’ın aday olup olmayacağı konusunda da açıklama yapan Akça, önce belediyede hizmetlerini bir görelim, göremiyoruz vizyon projesini kendisine sorduğumuzda bize başkent kartı gösteriyor bu mu vizyon proje” diye sordu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çok iyi bir sosyal medya ekibinin de olduğunu belirten Akça Yavaş’ın sosyal medya da algı siyaseti yaptığını belirtti.

Son Güncelleme: 23.01.2023 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.