ALTINDAĞ’DA 10 KASIM

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Altındağ’da anıldı.

10 Kasım 2020 Salı 15:18
ALTINDAĞ’DA 10 KASIM

İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82’nci yılında Altındağ Cebeci Ortaokulu’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla ile birlikte katılan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz” dedi. 

GENÇLERE TEŞEKKÜR 

Törende, öğrencilerin okuduğu şiirler ve söylediği marşlarla duygu dolu anlar yaşandı. “Bugün Altındağımızın köklü okullarından olan Cebeci Ortaokulu’nda, öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu bu güzel programa katılmaktan dolayı çok mutlu oldum” diyen Başkan Asım Balcı, programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraAltındağ10 Kasım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.