Anadolu Yayıncıları Külliye önünde nöbet tutuyor…

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde Anadolu Yayıncıları da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbeti tutuyor. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, nöbette bulunduğu Külliye’nin önünde bir açıklama yaptı. Burhan; “15 Temmuz’da yerel medyamız çok önemli bir sınav verdi, darbeye tepkisini koyarak Anadolu insanının bilinçlenmesini sağladı. Anadolu medyasından darbeci olmaz” dedi.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 10:45
Anadolu Yayıncıları Külliye önünde nöbet tutuyor…

Anadolu Yayıncılar Derneği olarak darbelere karşı olduklarını belirten Burhan şunları kaydetti: 

“15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Anadolu yayıncıları olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde nöbet tutuyoruz. 15 Temmuz Türk milletinin geleceğine sahip çıktığı bir tarihtir. 15 Temmuz’da medyamız çok önemli bir sınav verdi. Bugüne kadar yapılan tüm darbelerde ulusal medya ön plana çıkmıştır. Ulusal medya geçmiş darbelerde olumsuz rol almıştır. Bu nedenle ilk defa darbe karşısında duran medyamıza teşekkür ederiz.”

“Anadolu’nun mihenk taşı yerel medyadır, yerel medyadan darbeci olmaz. Geçmiş darbelerde yerel medya tepkisini ortaya koymuştur. 15 Temmuz kalkışmasında ise milletimiz ve medya şunu dedi: “Menderes’e sahip çıkamadık, Refah Partisi kapatıldı tepkimizi gösteremedik ama artık Erdoğan’ı yedirmeyiz!” Bu millet artık kaçmayan liderlere sahip. Sayın Erdoğan kaçmadan milletinin yanında yer aldı. Bu darbe gerçekleşmiş olsaydı ülkemizi Suriye’ye çevireceklerdi. Bizi vatansız bırakacaklardı…”

Son Güncelleme: 15.07.2017 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.