Ankara 2 No'lu Baro'nun İlk Başkanı Seçildi.

Çoklu baro sisteminde İstanbul’un ardından Ankara da sandık başına gitti. 3 aday, Ankara 2 No’lu Baro başkanlığı için yarıştı. Eyüphan Korkmaz, 1 oy farkla Ankara 2 No'lu Baro'nun ilk başkanı seçildi.

29 Kasım 2021 Pazartesi 10:30
Ankara 2 No'lu Baro'nun İlk Başkanı Seçildi.

Çoklu baro sisteminde İstanbul’un ardından Ankara da sandık başına gitti. 3 aday, Ankara 2 No’lu Baro başkanlığı için yarıştı. 447 oy alan Avukat Eyüphan Korkmaz, 1 oy farkla baronun ilk başkanı seçildi. Baro’nun Kuruluş Genel Kurulu, dün AKM Millet Bahçesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seçimde bin 316 avukat oy kullandı.

Bin 241 oy geçerli, 49 oy ise geçersiz sayıldı. Eyüphan Korkmaz 447 oy, Mustafa Semiz 446 oy, Mehmet Hakan Yılmaz ise 348 oy aldı. Böylece Korkmaz 1 oy farkla Ankara 2 No’lu Baro’nun ilk başkanı seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.