Ankara'da eski eşini öldüren kişi intihara teşebbüs etti

Zanlı, 4 yaşındaki kızını ve eski eşinin birlikte yaşadığını iddia ettiği kişiyi de yaraladı

31 Ağustos 2021 Salı 17:05
Ankara'da eski eşini öldüren kişi intihara teşebbüs etti

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi boşandığı eşini silahla vurarak öldürdü, 4 yaşındaki kızının da arasında bulunduğu 2 kişiyi yaralayarak, intihara teşebbüs etti.

İddiaya göre, kaynakçılık yapan S.Ö. (38), Gülseren Mahallesi Elmalı Caddesi'nde oturduğu binanın karşısındaki TOKİ 4. Etap konutlarında yaşayan eski eşi Ebru Yüksel (33) ile birlikte yaşadığı öne sürülen Mustafa D. (32) ve 4 yaşındaki kızı E.İ.Ö. ile karşılaştı.

Bir süre yaya olarak takip ettiği Yüksel ve Mustafa D'yi sitenin girişinde durduran S.Ö, daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.Ö, Yüksel ile Mustafa D'ye silahla ateş etti.

Bu sırada seken kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu S.Ö'nün kızı E.İ.Ö. de yaralandı. S.Ö. aynı silahla başına ateş ederek intihara teşebbüsünde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

112 Acil Servis ekipleri, vücuduna çok sayıda kurşun isabet ettiği belirlenen Yüksel'e olay yerinde kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı.

Ambulanslarla Ankara Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ebru Yüksel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Mustafa D. ile E.İ.Ö'nün hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan S.Ö'nün ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.