Ankara'da yine köpekleri zehirlediler

Gölbaşı Eymir Mahallesi TEDAŞ mevkiinde 10 köpek zehirlendi.

25 Haziran 2020 Perşembe 10:44
Ankara'da yine köpekleri zehirlediler

Yaklaşık 7 yıldır Eymir Gölü'nde sokak hayvanlarını besleyen Hülya Söylemezoğlu, beslediği 25'e yakın köpekten 10'unun öldüğünü görünce durumu yetkililere bildirdi. Şikâyet üzerine olay yerine gelen polis ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri 10 köpek ile birçok karganın ölüsüyle karşılaştı. Köpekler ile kargaların nasıl öldüğüyle ilgili ekipler tarafından inceleme başlatıldı. Köpeklerin zehirli tavuk eti verilerek öldürüldüğünü savunan Söylemezoğlu şöyle devam etti:
İNSANLIK DIŞI BİR OLAY

“7 yıldır bu mevkiide besleme yapıyorum. TEDAŞ yakınlarında bulunan köpeklerde yolumun üzerinde olduğu için onları da besliyordum. Burada beslediğim 25 köpek var. Beslemek için geldiğimde 10 köpeğimizin cansız bedenleri ile karşılaştım. Zehirli tavuk vermişler. İnanılmaz üzgünüm ve 15'e yakın köpek şu anda kayıp. İnşallah cansız bedenleri ile karşılaşmam. Bu insanlık dışı bir olaydır. Caydırıcı cezalar olmadığı için bu manzaralarla karşılaşıyoruz. Yazıklar olsun” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.