Artık SSK'lılara maske yok

İstanbul Eczacı Odası'nın yaptığı açıklamaya göre, artık kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde SSK'lı olarak çalışan vatandaşlar eczanelerden ücretsiz maske alamayacak.

28 Nisan 2020 Salı 14:02
Artık SSK'lılara maske yok

Koronavirüs önlemleri kapsamında eczanelerden ücretsiz maske dağıtımıyla ilgili yeni düzenleme yapıldı. Yoğunluğu engellemek için eczanelerden ücretsiz maske alacaklarla ilgili sınırlamaya gidildi. Yeni düzenlemeyi İstanbul Eczacılar Odası açıkladı..

Kamuda çalışanlar ve SGK'lılara maske yok!

İstanbul Eczacı Odası'nın yaptığı açıklamaya göre, artık kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde SSK'lı olarak çalışan vatandaşlar eczanelerden ücretsiz maske alamayacak. Yapılan açıklamada bu kişilerin çalıştıkları kurumlardan maske temin edebileceği ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.