AYD Başkanı Sinan Burhan "faizci rantiyecilere evet deyin sizi de övsünler"

19 Ağustos 2020 Çarşamba 19:24
AYD Başkanı Sinan Burhan "faizci rantiyecilere evet deyin sizi de övsünler"

AYD Başkanı Sinan Burhan “Faizci rantiyecilere evet deyin sizi de övsünler...” 
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Bengü Türk Tv’de katıldığı programda Türk Ekonomisinin hedef alındığını belirterek “ Damat, Damat diyerek Berat Bey üzerinden atış yapıyorlar. Oysa hedef milli ekonomi ve milli sanayidir. Sayın Berat Albayrak değil başkası da bakan olsa ekonomi hedef olmaktan kurtulamayacaktır. Mesele bağımsız ve milli bir ekonomi meselesidir” diye konuştu. 
Ak Parti hükümetleri döneminde bazı bakanların uluslararası finans kapital ve faiz lobilerinin dediğini yaptığı için aferin aldıklarını belirten Burhan “ sizde faiz ekonomisine teslim olursanız size de aferin derler. Ama ben milli ekonomi ve milli sanayide ısrar ederim derseniz sizi başarısız ilan ederler linç ederler” diye konuştu. 
Burhan, ayrıca Berat Albayrak’ın sadece kendisi değil ailesi de bu linçten nasibini aldı. Bazıları muhalefet adı altında bu aileyi linç ettiler. Bizler Anadolu medyası olarak bu tür karalama kampanyalarını kınadık. Anadolu medyası gerçekleri anlatmaya devam edecektir. Diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.