AYD Yönetimi MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir'i Ziyaret Etti

Anadolu yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan yardımcısı İsmail Özdemir'i ziyaret etti. Ziyarette Yerel medyanın sorunları konuşuldu.

08 Aralık 2022 Perşembe 13:32
AYD Yönetimi MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir'i Ziyaret Etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'i makamında ziyaret eden yeni seçilen AYD Yönetimi Anadolu medyasının sorunlarını aktardılar.

Ziyarette konuşan AYD Başkanı Sinan Burhan Yeni yönetimi ve Anadolu medyasını kabullerinden dolayı sayın Özdemir'e teşekkür ediyoruz. Yerel medya olarak yetkili kurum ve kuruluşlardan beklentilerimiz var. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz dedi. 

İsmail Özdemir yeni seçilen Anadolu yayıncılar Derneği (AYD) yönetimine başarılar dileyerek başladığı konuşmasında Yerel medyanın her türlü desteği hakkettiğini belirterek, sorunları yakından takip ediyoruz. çözümü noktasında her zaman yerel medyanın yanındayız dedi. Son yıllarda Anadolu Yayıncılar Derneği'ni ve çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Özdemir, çok başarılı işler yapıyorsunuz. Yerel medyanın güçlü bir yapıya kavuşması için bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız dedi.

Son Güncelleme: 08.12.2022 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.