Bahçeli Ankara'da Konuşuyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da medya buluşmasında konuşuyor.

08 Ocak 2018 Pazartesi 10:44
Bahçeli Ankara'da Konuşuyor!

"2018 yılı siyasi olarak çok hareketli olacaktır" diyen Bahçeli'nin açıklamalarının satır başları şöyle:

TBMM'de temsil edilen siyasi partilerin kurultay süreci bu yıl içinde yaşanacaktır. Belki de 2018 yılının yarısına kadar siyasi partiler büyük kurultaylarını tamamlayacaklardır. Büyük kurultaylarını tamamlamış olan partiler önemli hedefler ortaya koyacaktır. Türkiye'yi ve dünyayı yorumlamanın gayreti içerisinde olacaklardır. Türkiye'nin siyasi gündemi olan 3 konu üzerinde faaliyetlerini sürdüreceklerdir. Yerel yönetimler seçimi bir tanesidir. Bugünkü takvime baktığımızda bunun günü 30 Mart 2019'dur. Diğer ise Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleridir. Bunun da tarihi 3 Kasım 2019'dur.

İTTİFAK TARTIŞMALARI

MHP olarak şu an itibariyle Erdoğan ile ittifak ile ilgili görüşme olmadı. Ama arzu ediliyorsa ileriki günlerde görüşme yapılabilir.

Son Güncelleme: 08.01.2018 10:46
Anahtar Kelimeler:
AnkaraBahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.