Bahçeli'den Muharrem İnce'ye: Vay densiz vay...

Partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, isim vermeden "Yerel seçimi beka sorunu olarak anlatmak zeka sorunudur" diyen Muharrem İnce'ye tepki gösterdi. Bahçeli "Bekayı zekâ sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir; bu, çarkıfeleklerin üslubudur." diye konuştu

24 Ocak 2019 Perşembe 14:58
Bahçeli'den Muharrem İnce'ye: Vay densiz vay...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 31 Mart'taki yerel seçimde aday olacak isimlerin tanıtıldığı toplantıda konuştu. Bahçeli isim vermeden CHP'nin 24 Haziran 2018'deki Cumhurbaşkanlığı seçimindeki adayı Muharrem İnce'ye çok ağır göndermelerde bulundu.

"AKŞAM BAŞKA SABAH BAŞKA KONUŞAN ÇARKIFELEK"
MHP lideri Bahçeli "Zeka sorunuymuş. Bu ucube zihniyete layık olduğu muameleyi yapacağız. Vay densiz vay. Bekayı zekâ sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir. Ancak senin gibi sabah başka akşam başka konuşan çarkıfeleklerin işidir. Kaldı ki CHP, İP, PKK, FETÖ'den oluşan, arkalarında Türk düşmanlarının bulunduğu zillet ittifakı hak verseydi acaba bir yanlış mı yapıyor deyip kendimizi sorgulardık zaten." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.