Bahçeli skandal sözlere çok sinirlendi! 'Katıksız ihanet...'

Gelen son dakika haberine göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Orduya satılmış demek bir defa vatana ihanettir. Hiç kimse bu katıksız ihanete demokrasi maskesi takmasın, ifade özgürlüğü bahanesiyle üzerini örtmeye kalkışmasın. Zehirli mızrak çuvala sığmıyor. Orduya satılmış diyen sapkınlığın faili, satılmışlığın figüranıdır. Mesele budur' dedi.

04 Aralık 2020 Cuma 17:16
Bahçeli skandal sözlere çok sinirlendi! 'Katıksız ihanet...'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuk olduğu bir televizyon programında TSK için "Devletin ordusu Katar'a satılmış" ifadesini kullanan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

"AÇIKÇA ORDUYA HAKARET ETTİ"

CHP'li Ali Mahir Başarır'ın Türk ordusuna alenen hakaret ettiğini ve Katar'a satıldığını açıkça ifade ettiğini belirten Bahçeli, "Bu programda kimin ne söylediği, nasıl bir duruş gösterdiği bilinmektedir. Moderatör, Türk ordusuna 'Satılmış' diyen işbirlikçi CHP'liye beklenen itirazı yapamamış, cılız ifadelerle durumu geçiştirmiştir. Hatta çarpıcı bir ifade diyerek tartışmaya istikamet çizmiştir" dedi.

"ORDUYA SATILMIŞ DEMEK VATANA İHANETTİR"

Orduya satılmış demek bir defa vatana ihanettir. Hiç kimse bu katıksız ihanete demokrasi maskesi takmasın, ifade özgürlüğü bahanesiyle üzerini örtmeye kalkışmasın. Zehirli mızrak çuvala sığmıyor. Orduya satılmış diyen sapkınlığın faili, satılmışlığın figüranıdır. Mesele budur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.