Bakan Çavuşoğlu Survivor'a katıldı...

Survivor 2017'nin Kıbrıs büyük finalinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Şubat ayında Survivor adasını ziyaret ettiği ve adada yaptığı maçın görüntüleri ortaya çıktı.

23 Haziran 2017 Cuma 13:15
Bakan Çavuşoğlu Survivor'a katıldı...

TV8'de ekrana gelen Survivor 2017'nin çekimleri sırasında Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine Survivor adasını ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun görüntüleri final geccesinde yayınlandı. 

Acun Ilıcalı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun geçtiğimiz Şubat ayında Güney Amerika ziyaretini gerçekleştirirken Dominik Cumhuriyeti'ne geldiği sırada Survivor ekibini de ziyaret ettiğini söyledi. 

Çavuşoğlu'nun Dominik'i ziyaret ettiği sırada Survivor ekibine konuk olduğu anların da görüntüsü yayınlandı. Adayı ziyaret eden Çavuşoğlu'nun ekiple maç yaptığı görüntüler de ekranlara geldi.

Survivor adasını ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sahaya çıkıp gollerini atmış.

Son Güncelleme: 23.06.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.