Batuhan Mumcu’nun İmza Günü’ne yoğun İlgi!

11 Aralık 2023 Pazartesi 11:02

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu 19. Ankara Kitap Fuarı’nda imza günü düzenledi. Kadim Yayınları Standında okurlarıyla buluşan Mumcu’ya vatandaşların ilgisi yoğundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu  ATO CONGRESIUM’da düzenlenen  19. Ankara Kitap Fuarı’nda Kadim Yayınları standında kitapseverlerle buluştu.  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu’nun ilk kitabı olan “ Kültürel Mirasın Korunması” isimli kitap Kültür ve Turizm bakanlığının faaliyete geçirdiği alan başkanlığı uygulaması detaylı bir şekilde ele alınıyor.

Vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu imza gününde Mumcu, Millet Haber Ajansı mikrofonlarına konuştu. Mumcu ilk kitabı olduğunu ve halkın yoğun ilgisi karşısında çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 11.12.2023 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.