Binali Yıldırım ve eşinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte genel kontrol için gittiği hastanede koronavirüs testi de yaptırdı. Binali Yıldırım ile Semiha Yıldırım'ın koronavirüs testleri pozitif çıktı.

03 Eylül 2020 Perşembe 15:02
Binali Yıldırım ve eşinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Bir süredir memleketi Erzincan'da bulunan eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, genel kontrol amacıyla eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne gitti.

Sağlık kontrolünden geçen Yıldırım çifti, Erzincan'daki temasları nedeniyle koronavirüs testi de yaptırdı.

Binali Yıldırım ile Semiha Yıldırım'ın yaptırdığı koronavirüs testinin sonucunu beklerken Ensonhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu. Sağlık durumlarının iyi olduğunu ve endişeye gerek olmadığını belirten Yıldırım, test sonucunu öğrenince Twitter hesabından da açıklama yaptı.

"SONUÇ POZİTİF ÇIKMIŞTIR"
Binali Yıldırım, "Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.

SÜRECİ EVDE GEÇİRECEKLER
Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler.

DUA BEKLERİZ
Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.