Bodrum Belediyesi'nin heykeli "Aylar sürdü"

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sünger heykelinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, heykelin 2 yıllık zorlu bir sürecin ürünü olduğunu söyledi.

04 Haziran 2021 Cuma 09:12
Bodrum Belediyesi'nin heykeli "Aylar sürdü"

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bugün ilçesinde sünger heykeli açılış törenine katıldı.

Aras, törende bir konuşma gerçekleştirdi.

"2 YILLIK ZORLU SÜREÇ"
Sünger heykelinin yapım aşamasının 2 yıl sürdüğünü dile getiren Aras, zorlu bir süreç yaşadıklarını anlattı.

Bu hizmetlerin toplum huzuru için çok önemli olduğunun altını çizen ve paraların bu tür hizmetlere harcanacağını ifade eden Aras, "Bugün burada, bu heykeleri yapabilmek için arkadaşımız Halil ile iki yıldır görüşüyoruz. Bugün yarınla olmuyor bu işler. 2 yıldır nasıl yapalım, bütçesini nasıl yaratalım, beraber Mehmet Ağabey ile çalıştılar, ben de geldik gittik çalıştık ve gerçekten uzun bir çalışmanın eseridir bu. Tabii onun buna ne kadar emek verdiğini kendisi daha çok biliyor. Sanatçılara sahip çıkarsak mutlu oluruz. Toplum mutluluğu sanata kültüre bağlıdır, paraya değil. Para bir amaç değildir bir araçtır. İşte bunları yaptıracağız. Bu paralar bunlar için harcanacak.  O zaman anlam kazanıyor bu işler." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.