"Bunlar beyni yıkanmış mankurtlar"

TBMM Başkanı Kahraman: (PYD/PKK'nın ibadethaneleri hedef alması) Bunlarda inanç yok, iman yok, yurt sevgisi yok, düşmanlık var. Bunlar beyinleri yıkanmış mankurtlar.

27 Ocak 2018 Cumartesi 11:42
"Bunlar beyni yıkanmış mankurtlar"

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, terör örgütü PYD/PKK'nın ibadethaneleri dahi hedef almaktan kaçınmadığını belirterek, "Bunlarda inanç yok, iman yok, yurt sevgisi yok düşmanlık var. Bunlar beyinleri yıkanmış mankurtlar." dedi.

Kahraman, çeşitli temaslarla bulunmak üzere geldiği Kahramanmaraş'ta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla yürütüldüğünü söyledi.

Bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da daha önce defalarca terörün kökünün kazınacağını ifade ettiğini aktaran Kahraman, harekatın terörün kaynağı kurutuluncaya kadar devam edeceğini dile getirdi.

Kahraman, operasyonun yürütüldüğü bölgede terör örgütünün yuvalandığını anımsatarak, harekatla yuvalanmanın önleneceğini aktardı.

Terör örgütü PYD/PKK'nın kutsal mekanları dahi hedef almaktan kaçınmadığına dikkati çeken Kahraman, "Bunlarda inanç yok, iman yok, yurt sevgisi yok, düşmanlık var. Bunlar beyinleri yıkanmış mankurtlar. Evelallah üstesinden geleceğiz. Ürkmek yok, ileri. Biiznillah Türkiye üstesinden gelecek. Güçlü bir devletiz, gelişmemizi önleyemecekler." ifadelerini kullandı.

- "Millet bir bütün halinde"

İsmail Kahraman, terörle etkili şekilde mücadele edildiğine değinerek, şunları kaydetti:

"Terör dışarıdan besleniyor. Terör senelerimizi kaybettirdi, gelişimimizi önlüyor. Çok tutarlı bir faaliyet, harekat içerisindeyiz, inşallah muvaffak olacağız. Bu hususta tüm millet bir bütün halindeyiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.