Burhan: Özhaseki Kentsel Dönüşüm Konusunda Haklı Çıktı

Burhan “Özhaseki Haklı Çıktı “Anadolu Yayıncılar Derneği, Deprem Bölgesi Hatay’da İncelemelerde Bulundu,.Anadolu Yayıncılar Derneği ve üyeleri deprem bölgesi ziyaretleri kapsamında Hatay ilini ziyaret ettiler. Gazeteciler AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman tarafından karşılandı.

20 Mart 2023 Pazartesi 14:58
Burhan: Özhaseki Kentsel Dönüşüm Konusunda Haklı Çıktı

Anadolu Yayıncılar Derneği, İletişim Başkanlığı’nın destekleriyle deprem bölgesindeki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Anadolu Yayıncılar Derneği üyesi çok sayıda ulusal ve yerel gazeteci Gaziantep ziyaretlerinin ardından Hatay’a gittiler. Gazetecilere Hatay ziyaretlerinde AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman eşlik etti. Hatay’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan açıklamalarda bulundu.

BURHAN: 50 GAZETECİ ARKADAŞIMIZLA BURADAYIZ


Başkan Burhan, “Bizler İletişim Başkanlığı desteğiyle Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Hatay’a geldik. Hatay’da vefat edenlere Allah rahmet eylesin, Hatay’ın başı sağ olsun. Yaralılara Allah acil şifalar versin. 50 gazeteci arkadaşımızla buradayız. Şu anda Hüseyin Yayman abimiz Hatay milletvekilimiz burada. Kendisini dinleyeceğiz. Hatay deyince aklıma bir konu geldi; geçtiğimiz günlerde Sayın Mehmet Özhaseki bir açıklama yapmıştı. ‘Biz Hatay’da kentsel dönüşüm yapalım’ dediğimizde CHP’li belediyeler, siyasetçiler karşı çıkmıştı. Demişti. Kentsel dönüşümü hakikatten gelince gördük ki; aslında onların da büyük vebali var. Kentsel dönüşümü yanlış anlattılar kamuoyuna. İşte Hatay yıkılmış. Allah sabır versin” ifadelerini kullandı.

YAYMAN: YASIMIZLA BERABER SİZİ KARŞILIYORUZ


Milletvekili Hüseyin Yayman ise, “Sizleri böyle bir Hatay’da misafir etmek istemezdik. Hatay medeniyetlerin şehri, Hatay kültürün şehri, tarihin şehri. Lezzetin, gastronominin şehri. Eşi, benzeri bulunmayan nadir şehirlerden bir tanesi. Sizi böyle acılı günümüzde burada misafir etmenin üzüntüsü içerisindeyiz. İki defa üzülüyoruz. Bir şehrimiz bu kadar yıkıldığı, bu kadar acı biriktiği için bu kadar göz yaşımız biriktiği için üzülüyoruz. İkincisi bu güzel şehirde sizi bir bahar havasında davul zurnayla karşılayıp güzel faaliyetler yapmak varken bu yasımızla beraber sizi karşılıyoruz. Hiçbir güç Türkiye’nin birliğini, beraberliğini ortadan kaldıramaz. Olağanüstü bir zamandan geçiyoruz. Olağanüstü zamanlar ancak olağanüstü tedbirlerle aşılabilir. Olağanüstü bir birlik beraberlikle, olağanüstü bir kardeşlikle aşılabilir. Çok şükür Allah’a bu birliğimiz, beraberliğimiz tamdır” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.