Cumhurbaşkanı Erdoğan Moskova'da!

Görüşme öncesi açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biliyorum şu an dünyanın gözü burada" dedi. Rusya lideri Putin ise, "Yaşananlar ilişkileri zedelememeli" ifadesini kullandı. Kritik buluşmada İdlib'deki son durum haritalı ve görüntülü ele alınacak.

05 Mart 2020 Perşembe 14:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan Moskova'da!

Görüşme öncesi açıklama yapan Rusya Devlet Başkanı Putin, "İdlib'de yaşamını yitiren askerler için taziyelerimi iletiyorum. Türk askerinin orada olduğu bilinmiyordu. Yaşananlar ilişkileri zedelememeli" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, "Biliyorum şu an dünyanın gözü burada. Bugün burada atacağımız adım, alacağımız isabetli kararlar, bölgeyi de ülkelerimizi de rahatlatacaktır. Türkiye-Rusya ilişkilerinin tavan yaptığı bir dönemi yaşıyoruz, çok farklı bir dönem içindeyiz, bunları çok daha ileri taşımamızın hesaplarını yapıyoruz" ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Idlib
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.