Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telefondan Gençlere Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin Kahramanmaraş'taki programları kapsamında AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığınca Dulkadiroğlu Belediyesi Heyecan Bahçesi'nde düzenlenen "Kahramanmaraş Gençlik Buluşması”nda gençlere telefondan hitap etti.

28 Ocak 2023 Cumartesi 11:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telefondan Gençlere Hitap Etti

Bakan Kirişci, gençlerin talebi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı.

Gençlere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Bilecik'te toplu açılış törenine katıldıklarını yarın da Denizli'de açılışlar yapacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kahramanmaraş'ta yapacağımız toplu açılış ve mitingimizin çok çok farklı olacağını biliyorum. Yarın Denizli'de olacağım inşallah. Denizli'de de toplu açılışlar yapacağız. Denizli mitingimizi yapacağız ve bu şekilde peyderpey artık 14 Mayıs'a hazırlanıyoruz. 14 Mayıs'ta da inanıyorum ki Kahramanmaraş adeta bu işin tacını partimize takacak. Böylece biz geleceğe yürüyeceğiz. Durmak yok yola devam." diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.01.2023 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.