Depremi ABD gemisi mi tetikledi? Celal Şengör Yanıtladı

Kahramanmaraş merkezli iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden olurken sosyal medyada depremi, 2 gün boyunca Boğaz'a demirleyen ABD savaş gemisinin tetikleyebileceğine dair iddialar ortaya atıldı. Bu iddialara katıldığı canlı yayında yanıt veren Prof. Celal Şengör, "Bundan güzel saçmalık duymadım" dedi.

07 Şubat 2023 Salı 16:42
Depremi ABD gemisi mi tetikledi? Celal Şengör Yanıtladı

Dün Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki deprem; Gaziantep, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere pek çok ilimizde büyük yıkıma neden oldu.

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken sosyal medyada kırılan fay hattını geçtiğimiz günlerde 2 gün boyunca Boğaz'a demirleyen 155 metre uzunluğundaki ABD savaş gemisinin tetikleyebileceğine dair iddialar ortaya atıldı. Bu iddialara yanıt Prof. Celal Şengör'den geldi.

"GÜLDÜRMESİNLER"

Dün akşam canlı yayın programına konuk olan Şengör, bahsi geçen iddia için "Bundan güzel bir saçmalık duymadım. O enerjiyi nasıl üreteceksin? Hem de gemiyle. Güldürmesinler. Yüz binlerce atom bombası lazım" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.02.2023 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.