Emekli Uzman Çavuşun Evinde Ölü Bulundu!

56 yaşındaki emekli Uzman Çavuş T. A., evinde başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. İddiaya göre eşinden ve çocuklarından ayrı yaşayan T.A.'nın son zamanlarda psikolojik olarak sorun yaşadığı söyleniyor, kesin ölüm nedeni ise başlatılan soruşturma sonrası öğrenilecek.

28 Ocak 2023 Cumartesi 12:37
Emekli Uzman Çavuşun Evinde Ölü Bulundu!

Polatlı ilçesinde emekli Uzman Çavuş T.A.'ya ulaşamayan yakınları durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kapının itfaiye yardımıyla açılmasıyla girilen evde sağlık ekipleri emekli uzman çavuş T.A.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

SİLAHLA BAŞINDAN VURULDUĞU TESPİT EDİLDİ

Yapılan ilk incelemede T.A.'nın silahla başından vurulduğu belirlendi. Komşularının iddiasına göre eşinden ve çocuklarından ayrı yaşayan T.A.'nın son zamanlarda psikolojik olarak sorun yaşadığı ve birkaç defa eşiyle kendini ziyarete geldiği dönemlerde şiddetli tartışma yaşadığı öğrenildi.

Kesin ölüm nedeni ise başlatılan soruşturma sonrası öğrenilecek.

Son Güncelleme: 28.01.2023 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.