Emine Erdoğan'dan Babalar Gününde Duygusal Paylaşım!

Emine Erdoğan, dün sosyal medya hesabından 16 yıl önce kaybettiği babasıyla olan fotoğrafını paylaşarak Babalar Günü'nü kutladı.

22 Haziran 2020 Pazartesi 11:02
Emine Erdoğan'dan Babalar Gününde Duygusal Paylaşım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Babalar Günü'nü kutladı. Emine Erdoğan, Twitter hesabından, 16 yıl önce kaybettiği babası Cemal Gülbaran ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. "BABA OCAĞI, HERKESİN İLK ANA YURDUDUR" Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: "Babalar, gölgesinde güvenle yaşadığımız ulu çınarlardır. Baba ocağı, herkesin ilk ana yurdudur. Kendi babamı dua ve rahmetle anarak, saygıdeğer eşimin ve tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum. Babalığın, sahip çıkmak olduğu bilinciyle, öz ebeveyninden ayrı düşmüş yavrularımıza kol kanat geren tüm beyfendilere de şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle çocukların masum kalplerindeki kahramanlar olmak için tüm ailelerimizi 'koruyucu aile' olmaya davet ediyorum." Emine Erdoğan, 16 yıl önce kaybettiği babasıyla fotoğrafını paylaştı Emine Erdoğan'ın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Son Güncelleme: 22.06.2020 11:08
Anahtar Kelimeler:
Emine Erdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.