“Et Fiyatları Ucuzlamaz”

Türkiye Kasaplar Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanaatkarları Federasyonu Genel Başkanı Fazlı Yalçındağ, Olcay Eşgi’nin hazırlayıp sunduğu ve KONTV’de yayınlanan "Ankara Konuşuyor” programının konuğu oldu. Yalçındağ “ Bu gidişle et fiyatları ucuzlamaz” dedi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 14:14
“Et Fiyatları Ucuzlamaz”

Türkiye Kasaplar Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanaatkarları Federasyonu Genel Başkanı Fazlı Yalçındağ, Ankara Konuşuyor Programı’nda Olcay Eşgi’nin sorularını cevapladı. Yalçındağ, “Zeytindalı Harekatında devletimizin yanındayız” dedi ve gerekirse Afrin’e gitmeye hazırız ifadesini kullandı.

Kırmızı Et’te KDV oranlarının düşürülmesi gerektiğinin altını çizen Yalçındağ “ Türkiye’de bir kişi yılda 15 kilogram et tüketiyor bu durum insan sağlığı açısından da yeterli değil” ifadesini kullandı. Yalçındağ, Kırmızı et fiyatlarının böyle giderse ucuzlamayacağına dikkat çekti. Bazı marketlerde ucuz fiyata etler satıldığını hatırlatan Yalçındağ, “Bu etlerin satış grafisi gittikçe düşüyor vatandaş için damak zevki ön plana çıkıyor, Ayrıca bu etlerin paketlerinde  ithal edildiğine dair bir damga bulunmuyor biz bu damganın halkımızı bilgilendirilmesi amacıyla paketlerde yer almasını istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ETFazlıYalçındağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.