Evrim Gitti Ama...

Önceki gün Survivor'a veda eden Evrim Keklik hakkında konuşan Barış Murat Yağcı, çok çarpıcı ifadeler kullandı. Evrim'e hakkını helal etmediğini söyleyen Barış, onunla görüşmeyeceğini belirtti.

25 Haziran 2020 Perşembe 14:09
Evrim Gitti Ama...

Çeyrek finale kalan yarışmacılar arasında adaya veda eden ilk isim olan Evrim'in elenmesinin yankıları devam ediyor. Nisa, Sercan ile beraber eleme potasında olan Evrim, SMS oylamasında en düşük oyu alarak 4,5 aylık Dominik macerasını noktaladı. 
Survivor'ın yeni bölümünde ise Barış Murat Yağcı, Evrim dikkat ifadeler kullandı. Survivor'dan sonraki yaşantısında Evrim ile asla görüşmeyeceğini söyleyen Barış, "Benim için yanlış bir karakter ve çok hata yaptı" dedi. İşte Barış'ın Evrim için söyledikleri:
"Evrim Beni Kandırmayı Başardı": "Evrim birçok kişiye yaptığı gibi beni de kandırmayı başardı. Beni çekti ve bir şekilde insanlara karşı beni doldurdu. Bana isim isim verip algı operasyonları yaptı. Bunlar Survivor'da gördüğüm şeyler bunun için ona kızamam. 

Bir dönem onunla yakın arkadaşlığım vardı. Bir şekilde stratejilerinin ve planlarının parçası olmamı istedi. Üzüldüğüm bir nokta var, öyle ya da böyle bir paylaşımın içerisindeyken benim sakatlığımla ilgili baskı kurmaya çalıştı. 
Metin Kuş üzerinden bana algı yarattı sakat olmadığım algısı yaratmaya çalıştı. Beni insanlarım gözünde oyundan kaçan birisi gibi göstermeye çalıştı. Bu sakatlıkla ilgili bana yaptığı ayıbı yanlışı hiçbir zaman unutmayacağım."
"Hakkımı Asla Helal Etmiyorum": "Survivor'dan sonraki yaşantımda da kendisiyle asla görüşmeyeceğim çünkü onu affetmiyorum. Birçok şey paylaştık iyisiyle kötüsüyle ama giderken bile konseyde 'Allah kimseye sakatlık vermesin' derken bile bana laf çarpmıştı. 

Son Güncelleme: 25.06.2020 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.